Våre samarbeidspartnere

Gründerhuset Hi5 skal være en arena for innovasjon og entreprenørskap i Tønsberg region og i Vestfold.

Vi søker et tett samarbeid med lokalt næringsliv.

KALDNES AS

Kaldnes AS eier og utvikler byutviklingsprosjektet Kaldnes Vest AS. Kaldnes Vest er et stort byutviklingsprosjekt i Tønsberg. Visjonen er å skape Norges mest attraktive bydel for boliger, bedrifter og besøkende.

Eiendommen er totalt 130 mål med strandlinje beliggende i både Tønsberg og Færder kommune. Kaldnes Vest vil være en naturlig forlengelse av byutviklingen ved Kaldnes Brygge.

Kaldnes ønsker å utvikle Kaldnes Vest som en levende og attraktiv ny bydel basert på nytenkning og bærekraftige prinsipper.

DNB

Hvert år hjelper vi over 15.000 personer med å starte opp sin egen bedrift.
denne erfaringen kommer deg til gode.
Når du starter for deg selv, skaper du ikke bare din egen arbeidsplass, du kan komme til å skape andres arbeidsplass også.DNB heier masse på deg og er på din side.

Vi gjør det vi kan for at du skal få det til!

DND= oppstartsbanken.

NOKAS

Nokas er Nordens ledende sikkerhetskonsern med virksomhet i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Gründervirksomheten ble etablert i 1987 og forventer i 2017 en omsetning på ca. NOK 4,6 milliarder.

Nokas konsernet har rundt 8800 medarbeidere fordelt på tre divisjoner: Cash Handling, Security og Systems. Vi leverer sikkerhets- og kontanthåndteringsløsninger til kunder i hele Norden. Som totalleverandør spenner leveransene våre seg fra vakttjenester, tekniske sikkerhetsløsninger, industri- og sikkerhetsberedskap til verdi- og kontanthåndtering.

Gjennom et aktivt eierskap har Nokas oppnådd lønnsom vekst med blant annet bransjens laveste turnover av ansatte. Innovasjon står sentralt hos oss. For å skape videre vekst utvikler vi kontinuerlig vår tjenesteproduksjon, hvor vi tar en stadig større del i kundens verdikjede for at kundene våre skal kunne fokusere på sine kjerneområder.

Nokas og bransjen vi representerer vil trenge flere gründere med innovative løsninger i årene som kommer. Derfor støtter vi Gründerhuset.

PWC

Internasjonalt er PwC med sine 223.000 ansatte et av de største selskapene innenfor forretningsrådgivning og revisjon.

I Vestfold er vi over 50 kolleger som lever tett på det lokale næringslivet, og vårt omfattende nettverk og vår kompetanse skaper verdi for små og mellomstore bedrifter i regionen.

For oppstartsbedrifter med ambisjoner vil PwC kunne være med gjennom alle vekstfaser og på alle forretningsområder. Samfunnsmessige endringer, i teknologisk utvikling og globale trender skifter stadig høyere tempo.

For å overleve som samfunn er nyskapning viktigere enn noensinne.

Share This