Våre samarbeidspartnere

Gründerhuset Hi5 skal være en arena for innovasjon og entreprenørskap i Tønsberg region og i Vestfold.

Vi søker et tett samarbeid med lokalt næringsliv.

KALDNES AS

Kaldnes AS eier og utvikler byutviklingsprosjektet Kaldnes Vest AS. Kaldnes Vest er et stort byutviklingsprosjekt i Tønsberg. Visjonen er å skape Norges mest attraktive bydel for boliger, bedrifter og besøkende.

Eiendommen er totalt 130 mål med strandlinje beliggende i både Tønsberg og Færder kommune. Kaldnes Vest vil være en naturlig forlengelse av byutviklingen ved Kaldnes Brygge.

Kaldnes ønsker å utvikle Kaldnes Vest som en levende og attraktiv ny bydel basert på nytenkning og bærekraftige prinsipper.

DNB

Hvert år hjelper vi over 15.000 personer med å starte opp sin egen bedrift.
denne erfaringen kommer deg til gode.
Når du starter for deg selv, skaper du ikke bare din egen arbeidsplass, du kan komme til å skape andres arbeidsplass også.DNB heier masse på deg og er på din side.

Vi gjør det vi kan for at du skal få det til!

DND= oppstartsbanken.

Wilhelmsen

Wilhelmsen Chemicals AS er en av verdens ledende produsenter og distributører av marine kjemikalier. I Skandinavia har vi en ledende posisjon som produsent og leverandør av kjemisk-tekniske produkter. Wilhelmsen Chemicals ble etablert i 1965 og tilbyr et konkurransedyktig utvalg av kjemikalier av høy kvalitet, utviklet og produsert på Kjøpmannskjær på Nøtterøy.

Wilhelmsen Chemicals disponerer et fabrikkareal på ca. 12.000 kvadratmeter fordelt på produksjon, tankanlegg, laboratorium og administrasjon. I tillegg er et større ferdigvarelager lokalisert på Borgeskogen i Stokke, rett ved E18. Kaianlegget er godkjent etter internasjonale regler som en ISPS terminal, og tar imot skip rett ved produksjonsanlegget og sikrer en effektiv inngående logistikk av varer.

PWC

Internasjonalt er PwC med sine 223.000 ansatte et av de største selskapene innenfor forretningsrådgivning og revisjon.

I Vestfold er vi over 50 kolleger som lever tett på det lokale næringslivet, og vårt omfattende nettverk og vår kompetanse skaper verdi for små og mellomstore bedrifter i regionen.

For oppstartsbedrifter med ambisjoner vil PwC kunne være med gjennom alle vekstfaser og på alle forretningsområder. Samfunnsmessige endringer, i teknologisk utvikling og globale trender skifter stadig høyere tempo.

For å overleve som samfunn er nyskapning viktigere enn noensinne.

NOKAS

Nokas er Nordens ledende sikkerhetskonsern med virksomhet i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Gründervirksomheten ble etablert i 1987 og forventer i 2017 en omsetning på ca. NOK 4,6 milliarder.

Nokas konsernet har rundt 8800 medarbeidere fordelt på tre divisjoner: Cash Handling, Security og Systems. Vi leverer sikkerhets- og kontanthåndteringsløsninger til kunder i hele Norden. Som totalleverandør spenner leveransene våre seg fra vakttjenester, tekniske sikkerhetsløsninger, industri- og sikkerhetsberedskap til verdi- og kontanthåndtering.

Gjennom et aktivt eierskap har Nokas oppnådd lønnsom vekst med blant annet bransjens laveste turnover av ansatte. Innovasjon står sentralt hos oss. For å skape videre vekst utvikler vi kontinuerlig vår tjenesteproduksjon, hvor vi tar en stadig større del i kundens verdikjede for at kundene våre skal kunne fokusere på sine kjerneområder.

Nokas og bransjen vi representerer vil trenge flere gründere med innovative løsninger i årene som kommer. Derfor støtter vi Gründerhuset.

Share This